HABER MERKEZİ
Türk Kadınını Güçlendirme ve Tanıtma Vakfı (TKGV) Genel Başkan Vekili Nuray Güllü ve beraberinde bulunan yönetim kurulu üyeleri Hatay’a gelerek 6 Şubat’ta meydana gelen Asrın Felaketi olarak adlandırılan deprem sonrasında Antakya’da bulunan ihtiyaç sahibi depremzedeleri ziyaret ettiler.
TKGV Genel Başkan Vekili Nuray Güllü ve beraberinde bulunan yönetim kurulu üyeleri Hatay’a gerçekleştirdikleri ziyaret programı kapsamında TKGV Hatay Şube Başkanı Kadriye Umaroğlu ev sahipliğinde geçtiğimiz hafta düzenlenen Deprem Şehitlerini Anma Töreni, Deprem Şehitliği, HBB Sağlık ve Sosyal Kültür Daire Başkanı Necdet Yeşildal ve Antakya’nın Bağrıyanık Mahallesi’nde bulunan vatandaşları ziyaret ettiler.
TOKİ ANAHTAR TESLİM TÖRENİNE KATILDILAR
6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremin yıldönümü anma etkinliklerine katılmak üzere Hatay’a gelen TKGV Genel Başkan Vekili Nuray Güllü ve beraberinde bulunan yönetim kurulu üyeleri daha sonra Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat ve beraberinde bulunan diğer bakanların katılımıyla gerçekleştirilen TOKİ Anahtar Teslim Törenine iştirak ettiler.
TKGV’DEN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE YARDIM
TKGV Genel Başkan Vekili Nuray Güllü ve beraberinde bulunan yönetim kurulu üyeleri, protokol nezdinde gerçekleştirilen programların ardından 6 Şubat’ta meydana gelen deprem sonrasında TKGV Hatay Şube Başkanı Kadriye Umaroğlu öncülüğünde Antakya’nın Bağrıyanık Mahallesi’nde yaşamını sürdüren depremzedeleri hanelerinde ziyaret ettiler.
Gerçekleştirilen ziyaretlerde meydana gelen depremde yakınlarını kaybeden vatandaşlara başsağlığı dileyen TKGV Genel Başkan Vekili Nuray Güllü ve beraberinde bulunan yönetim kurulu üyeleri, geride kalan ailelerine sağlık ve sabır, yaralı ailelere de acil şifalar dilediler.
TKGV’DEN BAĞRIYANIK MAHALLESİ’NE ZİYARET
Antakya’nın çeşitli mahallelerinde yaşamını sürdüren ihtiyaç sahibi vatandaşları da unutmayan TKGV Genel Başkan Vekili Nuray Güllü ve yönetim kurulu üyeleri, yardıma muhtaç ailelerin ihtiyaçlarının karşılanması için yardımda bulunurken, mahallede bulunan çocuklara ise tatlı ve şekerlemeler dağıtarak sevindirdiler.
UMAROĞLU: GÖRÜNMEZ KAHRAMANLARIMIZ İŞ KADINLARI VE TKGV GENEL MERKEZİ’NE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Gerçekleştirilen ziyaret nedeniyle düşüncelerini dile getiren TKGV Hatay Şube Başkanı Kadriye Umaroğlu, “6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve Asrın Felaketi olarak nitelendirilen depremin ikinci yıldönümü nedeniyle bizleri unutmayan TKGV Genel Başkan Vekili Nuray Güllü ve beraberinde bulunan yönetim kurulu üyelerini Hatay’da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Protokol ziyaretleri kapsamında deprem şehitlerini anma töreni, TOKİ anahtar teslim töreni, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Antakya’mızda deprem sonrası yaşamını sürdürmeye çalışan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Meydana gelen felakette büyük kayıplarımız oldu. Depremde hayatını kaybeden canlarımıza Allah’tan rahmet, geride kalan aile yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Yeniden Ayağa Kalkmak için desteğini memleketimizden esirgemeyen devletimizin idarecilerine ve yetkililerinin her biri ayrı ayrı başta olmak üzere, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması için elini taşın altına koyan görünmez kahramanlarımız olan İş Kadınlarımıza ve TKGV Genel Başkan Vekili Nuray Güllü ve beraberinde bulunan yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.