Öntürk’ün 1500 km yol hedefiyle çalışmalar devam ediyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) 15 ilçede sürdürdüğü yol çalışmalarıyla ülke genelinde diğer büyükşehirlerin çalışmalarını da geride bıraktı. Başarılması güç rakamlara ulaşmasına rağmen asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam eden HBB, vatandaşların takdirini topladı.

HABER MERKEZİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), Başkan Mehmet Öntürk’ün 2025 yılı için belirlediği 1500 km yol hedefi doğrultusunda çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

HBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, il genelindeki yolları daha güvenli ve konforlu hale getirmek amacıyla yol bakım ve onarım çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.

Bu bağlamda Dörtyol ilçesine bağlı Altınçağ Mahallesi Akgül Sokak’ta 400 metrelik yolun asfaltlama işlemleri tamamlanırken Altınçağ Mahallesi Sultanhamit Caddesi’nde 1200 metre, Yeniyurt Mahallesi Yavuz Selim Caddesi’nde 1400 metre, Karakese Mahallesi Fatih Caddesi’nde 1200 metre, Yeşil Mahallesi Kumlu Sokak’ta ise 500 metrelik yollarda çalışmalar devam ediyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, “Hatay Ayağa Kalkıyor” parolasıyla 15 ilçede yol modernizasyon çalışmalarını aralıksız yürütürken, yollarının eskiden oldukça kötü olduğunu ve yollarda pek çok çukur bulunduğunu belirten mahalle sakinleri, hizmetlerinden dolayı Başkan Öntürk ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, “Senelerdir çözüme kavuşmayan sorunları kısa sürede çözdüğü için kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Öntürk ve ekibi gece gündüz demden Hatay için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu bağlamda özelikle yürütülen asfaltlama çalışması bizleri en çok mutlu eden projeler arasında” ifadelerine yer verdiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir